28.4 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Cavasin, posibil antrenor al echipei FC Timişoara

Fotbal: Cavasin, posibil antrenor al echipei FC Timişoara

Italianul Alberto Cavasin ar putea deveni antrenorul echipei FC Timişoara, după ce bănăţenii s-au despărţit în această iarnă de tehnicianul ceh Dusan Uhrin jr, a anunţat site-ul violanews.com. Sursa citată notează că Alberto Cavasin a fost propus la Timişoara de fostul internaţional român Gheorghe Popescu, care a fost pregătit de antrenorul italian în perioada cât a evoluat la formaţia US Lecce.
Cavasin, care va împlini 53 de ani la începutul anului viitor, a pregătit în cariera sa echipele Treviso, Trento, Fano, Ravenna, Gualdo, Fiorenzuola, Cesena, US Lecce, AC Fiorentina, Brescia, Messina şi Frosinone. Antrenorul Dusan Uhrin jr. şi-a reziliat, marţi, contractul cu clubul FC Timişoara.
FC Timişoara ocupă, după disputarea turului Ligii I, locul trei, cu 29 de puncte. Echipa a fost penalizată cu şase puncte la solicitatarea FIFA în scandalul palmaresului clubului Poli Timişoara. În cazul în care ar fi avut şi cele şase puncte, FC Timişoara ar fi fost la egalitate cu liderul campionatului, Dinamo, care a acumulat 35 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS